Om oss

Råde Regnskap AS

Råde Regnskap AS, tidligere Råde Regnskapslag SA, er et autorisert regnskapsførerselskap som har lang erfaring i bokføring, årsoppgjør og økonomisk rådgivning. Vi er 10 ansatte, hvor 6 er statsautoriserte regnskapsførere. Vi retter oss både mot landbruk og andre bedrifter.

Tidligere var kundemassen primært fra landbruket, men vi har nå kunder fra de fleste bransjer; transport, bruktbilsalg, frisører, eiendom, konsulenter, forretning, helsetjenester, bygg og anlegg m.m. Vi har en hovedvekt av enkeltpersonforetak men også flere aksjeselskaper og ansvarlige selskaper.

Vi holder til i 3. etasje i Mosseveien 60 i Råde, bygget hvor politiet tidligere holdt til.

SYSTEMER

Vi bruker Duett til alle våre tjenester; bokføring, lønn, fakturering og årsoppgjør. Flere av våre kunder har også helelektronisk regnskap. Om du ønsker å se på mulighetene for å ha hele eller deler av ditt regnskap elektronisk, ta kontakt med oss!

En kvinne som trykker på pc-en mens hun leser på iPaden

Ansatte

Har du behov for en dyktig regnskapsfører med lang erfaring?

Vi står klare for å hjelpe deg!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle