Tjenester

En hånd som trykker på kalkulator

Regnskap fra A til Å

Våre regnskapsførere hjelper deg med det du trenger hjelp til. Vi har høy faglig kompetanse og lang erfaring innen regnskapsføring og er opptatt av å yte god service. Basert på vår lange erfaring og vår kompetanse leverer vi tjenester av faglig høy kvalitet til alle våre kunder. Ta kontakt med oss i dag.

En penn som ligger oppe på ark

Lønn

Trenger du en erfaren regnskapsfører som kan ta seg av lønnbehandling og utbetaling i din bedrift? La oss hjelpe deg med å oppfylle de gitte kravene fra myndighetene til rapportering. Våre regnskapsførere sørger for å levere denne tjenesten så effektivt som mulig etter dine ønsker og behov.

En hånd som trykker på en kalkulator

Fakturering

Med vår hjelp kan du være sikker på at fakturaene dine har riktig oppsett i henhold til krav om fakturautforming.  Lovkravene for fakturering er strenge, men vi kan garantere at din fakturering blir enklere. Ta kontakt med oss i dag, så bistår vi deg med alt innen fakturering.

Forstørrelsesglass og kalkulator oppe på regnskapsdokumenter

Årsoppgjør

Hos oss kan du være sikker på at ditt årsoppgjør blir utført korrekt. Årsoppgjøret er en viktig del av bedriftsregnskapet, og den formidler relevant og nyttig informasjon om den økonomiske utviklingen og finansielle stillingen i din bedrift. Vi har god kompetanse og hjelper deg gjerne med dette.

En hånd som holder en penn som markerer på regnskapsdokumenter

Oppstart og registrering av virksomhet

Tenker du å starte et nytt firma? Denne prosessen kan være overveldende for mange, spesielt når det kommer til lover og regler innen bedriftsregnskap.  Hos oss får du rådgivning og vi hjelper deg med å sette opp budsjetter og forretningsplan. Slik sørger vi for at din bedrift får en god oppstart.

To regnskapsførere som diskuterer regnskapsdokumenter

Økonomisk rådgivning

Hos Råde Regnskap AS får du økonomisk rådgivning. Vi legger stor vekt på god kommunikasjon og ønsker derfor å ha et nært samarbeid med deg. Våre rådgivere vil være din samtaleparner og gjør vårt ytterste for å løse alle dine økonomiske spørsmål. Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg.

Personer som snakker mens den tredje personen signerer et dokument

Eierskifte

Under eierskifte anbefales det at du får bistand av erfarne rådgivere. Råde Regnskap AS har lang erfaring innen eierskifter og vi bistår deg og gir råd i forbindelse med skattetilpasning, fastsettelse av verdier og krav fra myndighetene. Våre regnskapsførere sørger for at hele prosessen går på best mulig måte.

Har du behov for en dyktig regnskapsfører med lang erfaring?

Vi står klare for å hjelpe deg!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle